F16 Workspace
Fredericiavej 16
7100 Vejle

tlf. 26178005

Copyright 2016 ©  Flemming Hansen Fotografi

Cases

Honeygold


Honeygold består af de to designere Simone Lundgaard og Julie Lundgaard. De skulle lancere deres nye kollektion af T shirts og henvendte sig til mig. Vi havde et par møder om stemning og stil i optagelserne. Der skulle tages fotos på hvid baggrund til webshoppen og dernæst nogle stemningsfotos. Så blev der ud over mig bestilt model og makeup artist. De endelige optagelser Behind the scenes fotos                                        

Flemming og kunstmaler Kurt Hansen


Da jeg udstillede mine nordjyske naturfotografier på Nordkraft i Aalborg var det sammen med kunstmaler og grafiker Kurt Hansen. Vi er begge meget begejstrede for naturen nordenfjords. Med mit videokamera fulgte jeg Kurt i de 6 måneder det tog ham at male de 5 oliemalerier, han ville udstille. Det blev til videoen: “En sønderjyde på toppen”. AFSPIL ved at klikke på fotoet.          

Julekort


I julekortene fra Vejle har jeg arbejdet med en varm, gammel “Peters Jul” stemning. Jeg har arbejdet med forskellige teknikker for at komme frem til de her resultater.        

Udstillinger


Fotograf Flemming Hansen udstiller 7 billeder på Nordkraft i Aalborg, og han er begejstret for det vindblæste område nord for Limfjorden.

Lund Engineering


Benny Lund bad mig om at møde ham i sin virksomhed. Han havde noget at vise mig. Benny er first mover og opfinder inden for flere ting.

Out of pain into joy


Klovnen Shiven henvendte sig til mig med en ide om at lave en film om, hvorfor voksne mænd og kvinder i gode jobs vælger at blive klovne.