FOTOGRAFIER AF HØJTIDER

Når det helt rigtige øjeblik skal indfanges, skal der være en professionel og erfaren FOTOGRAF til stede. Det sikrer dig, at personerne og baggrunden bliver helt perfekte. Søger du det, er du kommet til den rette FOTOGRAF. Jeg kan indramme øjeblikket for dig, så øjeblikket foreviges. Uanset lokation, medbringer jeg mit professionelle fotoudstyr, der sikrer optimal lyssætning i forhold til omgivelserne. Jeg sørger også for at knipse kameraet præcis, når personen står perfekt og knivskarp. Det kan også være, at du ønsker at forevige øjeblikket i mit professionelle fotostudie.

ADRESSE

F16 Workspaces
Fredericiavej 16
7100 Vejle
Danmark

ÅBNINGSTIDER

Ring til mig og vi aftaler et tidspunkt

KONTAKT MIG

KONTAKT MIG

TELEFON

(+45) 26 17 80 05

SKRIV TIL MIG

EMAIL

info@hansenfotografi.dk

TELEFON

(+45) 26 17 80 05

EMAIL

info@hansenfotografi.dk

SKRIV TIL MIG!