F16 Workspace
Fredericiavej 16
7100 Vejle

tlf. 26178005

Copyright 2016 ©  Flemming Hansen Fotografi

Udstillinger


Fotograf Flemming Hansen udstiller 7 billeder på Nordkraft i Aalborg, og han er begejstret for det vindblæste område nord for Limfjorden.

Natur og mennesker i dramatisk samspil

Nordjylland er et skatkammer, når man vil skildre samspillet mellem natur og mennesker. Der er utallige indbyggede dramaer i de store vidder, det voldsomme hav og de små levende væsener, der tripper rundt i strandsandet eller udfordrer naturkræfterne frit svævende i en paraglider højt over kysten.

Det er de små og store dramaer i mødet mellem naturen og mennesket, jeg har forsøgt at beskrive i mine syv billeder på udstillingen. Hvert enkelt billede er skabt i begejstring over livet, og de muligheder vi har, når vi bevæger os ud i Nordjylland, hvor der er meget højt til himlen. Når blæsten pisker, og solen varmer os, sker der noget inden i os. Vi møder en harmoni og – til tider – en ny indsigtsfuldhed.

I Nordjylland er dramaet lige uden for hver eneste dag. Marehalmen bølger blågrønt i blæsten, mens små skikkelser maser sig vej gennem sandet op over klitterne. Klinten gaber stolt og fuld af overlevelseskraft til opmuntring og inspiration for gæsterne.

Højt på himlen lyser faldskærmen, der får kitesurferen til at spænde musklerne i hele kroppen for igen at nyde farten og mødet med Vesterhavets kraftfulde skumtoppe.

Måske er der lidt guldalderromantik begravet i mig, men jeg fornemmer, at vi mennesker og naturen nyder hinanden. At vi trives sammen og gensidigt beriger hinanden. Det fascinerer mig, og det begejstrer mig. Og det er den fascination, jeg ønsker at formidle i mine billeder. God fornøjelse!

Køb af de syv udstillingsfotos. 

De syv udstillingsfotos er monteret på en 6 mm facetslebet glasplade med ophæng monteret på bagsiden. Lige klar til ophængning.!

Målene er 70×100 cm og koster kr. 5.400 pr. stk. excl. forsendelse.

Kunstkort

I forbindelse med udstillingen på Nordkraft har vi trykt kunstkort med Nordjyske motiver.
Størrelse: A5 (15 x 21 cm)
Pris: kr. 25 pr. stk. Hele serien på 15 kort kan erhverves for kr. 300 excl. forsendelse.

Udstillingsbilleder

Udstillinger

Udstillinger

Udstillinger

Udstillinger

Udstillinger

Udstillinger

Udstillinger

Kunstkort

Postkort

Postkort

Postkort

Postkort

Postkort

Postkort

Postkort

Postkort

Postkort


Leave a comment